(Afstudeer) Stage New Business

Job description

#Stage #Afstuderen #New #Business

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage in een commerciële richting? Lees dan onze vacature en solliciteer! Wordt onze markt het onderwerp van jouw onderzoek?


Wat je gaat doen?

Je gaat aan de slag met het maken van een uitgebreide analyse over onze markt. Waar liggen er nog kansen? Waar moeten we voor oppassen en welke marktwerkingen zijn ons nog niet opgevallen? Er speelt genoeg zoals je wellicht in het nieuws hebt gelezen (Glasvezel, 5G, etc.). Jouw onderzoek en instructies stellen ons in staat de gebeurtenissen bij te houden en de huidige ontwikkelingen te volgen.

Daarnaast ga je onze Sales afdeling helpen met het identificeren van mogelijke nieuwe klanten en een plan te maken om deze partijen te benaderen en binnen te halen.

Ondertussen staan onze Sales en Business Development collega’s voor je klaar om je de kneepjes van het vak te leren.

Een mooie combinatie tussen het uitvoeren van een onderzoek, meewerken op de afdeling en ervaring en kennis op doen op een Sales afdeling.


Wat je hiervoor terugkrijgt?

  • Een leerzame periode in een groeiend bedrijf;
  • Begeleiding om jouw stage met een mooi cijfer af te ronden;
  • Een stagevergoeding van €450 per maand, die is mooi meegenomen;
  • Een werkplek tussen onze Sales en New Business collega’s, zodat je zoveel mogelijk leert tijdens je stage;
  • Lekkere koffie (niet onbelangrijk).

Requirements

Wie wij zoeken?

  • Je volgt een relevante HBO- (3e of 4e jaars) of MBO niveau 4 opleiding (laatste jaars). Denk hierbij aan: Commerciële Economie of Bedrijfskunde.
  • Je hebt interesse in de markt waar we ons in begeven (glasvezel, 5G, WIFI, etc.)
  • Je hebt lef, kunt mensen overtuigen en schrikt niet terug voor een nieuwe uitdaging;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift;
  • Je communiceert helder en to-the-point


Wie wij zijn?

BNS (gevestigd in Utrecht-Vianen) is een totaalleverancier aan diensten en producten voor internet/connectiviteit leveranciers. We geven advies met verstand van zaken en richten ons op effectieve oplossingen voor onze partners. Een laagdrempelige en flexibele organisatie is voor onze klanten heel belangrijk. We nemen onze opdracht heel serieus en willen daarom verantwoordelijkheid kunnen afleggen over het hele lifecycle management proces dat wij verzorgen. BNS ontwikkelt zich op alle gebieden razendsnel en groeit hard. Een bedrijf met een missie. We onderscheiden ons door constant de eindgebruikerstevredenheid naast de total cost of ownership van de producten van onze partners voor ogen te houden. Doordat we in huis technologie ontwikkelen is dat eenvoudig, betaalbaar en zodoende perfect in te passen.


Solliciteren?

Dat kan! Stel je aan ons voor door te reageren op de vacature (Afstudeer) Stage New Business bij BNS. Stuur je CV en motivatie naar careers@bns.nl. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Renée de Nooij, HR Adviseur, op telefoonnummer 030 204 0090.