BBL-leerling monteur

Job description

Wil jij je geld verdienen en tegelijk jouw MBO-diploma halen? Bij Pronk Ergo is dit mogelijk! Bij ons ga jij 4 dagen per week aan de slag om opgeleid te worden tot monteur en ga je 1 dag per week naar school voor de theorie. Pronk Ergo is een ‘erkend leerbedrijf’ en biedt daardoor deze mogelijkheid! Wij zijn namelijk op zoek naar een BBL-leerling monteur.


Requirements

Wat ga jij doen?

  • Jij gaat samen met een ervaren monteur op pad om de kneepjes van het vak te leren.
  • Jij maakt onze klanten blij met jouw service.
  • Jij krijgt bij ons de vrijheid en ruimte om te groeien en te leren.

Wie ben jij?

  • Jij volgt op dit moment een technische BBL opleiding niveau 2, 3 of 4 en zoekt voor het schooljaar 2020-2021 een leerbedrijf.
  • Jij hebt affiniteit met techniek en een gezonde dosis motivatie om aan de slag te gaan.
  • Als jij in bezit bent van een rijbewijs is dat mooi meegenomen.

Waar kom jij te werken?
Pronk ergo te Zoetermeer is al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner in de voorziening van ergonomische hulpmiddelen voor mensen met een functiebeperking. Verdeeld over een 6-tal vestigingen in Nederland en België dragen onze specialisten zorg voor het meedenken, adviseren en uitvoeren van topproducten en diensten die het leven met een handicap aanzienlijk makkelijker maken. Pronk ergo beschikt over vele praktische aanpassingen en hulpmiddelen op het gebied van keukens, sanitair, meubels en tilliften zowel in de thuissituatie als in de zorgsector. Meer info op www.pronkergo.nl

Ons aanbod
Wij bieden jou een mooie werkplek waar jij je kan ontwikkelen tot een volwaardig monteur. Wanneer er tussen ons een match is, houden wij jou graag in dienst na het behalen van jouw diploma. Jij gaat 4 dagen per week aan het werk en 1 dag naar school.

Interesse?
Past deze vacature als BBL-leerling Monteur bij jou en wil je er graag meer van weten? Neem snel contact op met Mariette van Dipten van Personeelszaken via 0297-820992 of stuur een WhatsApp berichtje naar 06-39439725. Wie weet kan jij dit schooljaar nog bij ons starten!