Business Developer

Job description

Met jouw passie voor Sales en gevoel voor techniek, ga je als Business Developer bij Glaesum aan de slag. Je maakt ambitieuze plannen en je bent volledig verantwoordelijk voor je eigen klanten en markten in de Benelux en West-Europa. Je ontdekt nieuwe kansen en grijpt deze met beide handen aan. Bouw jij mee aan toekomst van Glaesum?

Requirements

Wat ga jij doen?

Het genereren van new business is de grootste focus in deze functie. Je verkoopt onze industriële verwarmingselementen- en systemen aan klanten in de high-tech industrie met behulp van een goed ondersteunend team. Ongeveer 20% van je tijd breng je door bij buitenlandse klanten. Je realiseert de gestelde omzetdoelstellingen en verliest daarbij de de winstgevendheid en klantentevredenheid niet uit het oog. Je sluit meerjarige contracten en onderhoudt een goede relatie met de klant. Je analyseert, samen met het team, de markt en vertaalt nieuwe kansen naar commerciële mogelijkheden. Daarnaast ben je betrokken bij de organisatie van beurzen en seminars en je hebt zelf ook ideeën waar en hoe wij ons nog beter kunnen presenteren.

Wie zoeken wij?
Wij hoeven jou niet uit te leggen waar je moet beginnen. Jij bent namelijk een echte zelfstarter. Je bent in het bezit van een HBO diploma, je hebt een grote salesdrive en met jouw ruime werkervaring in een commerciële buitendienstfunctie sta je stevig in je schoenen. Bij voorkeur heb je ervaring in de maakindustrie. Je hebt lef, durft buiten de gebaande paden te treden en je bent sterk in het bouwen en onderhouden van (internationale) relaties.

Wie zijn wij?

Glaesum is een succesvol en groeiend familiebedrijf in de Nederlandse maakindustrie gevestigd in Nijkerk. Onze eigen productie-, engineering- en ontwikkelingsafdeling beschikt over kennis op het gebied van metaaltechniek, warmtetechniek, industriële ovenbouw en procesengineering. Samen met 50 collega’s kun jij meewerken aan ons succes en werken aan je eigen toekomst en doorgroeimogelijkheden.  Elicra Electrowarmte BV is specialist in het ontwerp en de productie van klantspecifieke, elektrische verwarmingselementen en –systemen.

Ons aanbod

Je komt te werken in een enthousiast commercieel team waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Wij bieden een marktconform salaris met een passend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een telefoon, laptop, auto en een bonusregeling.

 

Ben jij onze nieuwe Business Developer?

Dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatie! Je kunt een e-mail sturen hier. Als je nog vragen hebt, kun je bellen met de afdeling Personeelszaken via telefoonnummer 033-2460888. Kijk ook op www.werkenbij.glaesum.nl voor meer informatie.

P.S. Bureaus, als we jullie nodig hebben, weten we jullie te vinden!