Accountmanager Woningaanpassingen

Omschrijving

Wil jij van een ervaren accountmanager de kneepjes van het vak leren? Lees dan snel verder want wij zijn bij Pronk Ergo op zoek naar een startende accountmanager.

Vereisten

Wat ga jij doen?
Samen met Rob, onze doorgewinterde accountmanager, op pad. Jullie gaan langs potentiële klanten voor de verkoop van onze ergonomische hulpmiddelen. Jij zorgt ervoor dat je alle benodigd informatie hebt verzameld en op basis daarvan een passende offerte kan uitbrengen. Jij pleegt acquisitie en verwerkt verkregen informatie in onze database. Het uiteindelijke doel is dat jij na een aantal maanden ook zelfstandig op pad gaat. Daarnaast houd jij de marktontwikkelingen van onze branche nauwlettend in de gaten.
Wie ben jij?

Jij bent starter op de arbeidsmarkt. Jij bent enthousiast, leergierig en jij hebt een commerciële instelling. Bij voorkeur woon je in de regio Zuid-Holland en ben je voor 40 uur beschikbaar.

Waar kom je te werken?

Pronk ergo te Zoetermeer is al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner in de voorziening van ergonomische hulpmiddelen voor mensen met een functiebeperking. Verdeeld over een 6-tal vestigingen in Nederland en België dragen onze specialisten zorg voor het meedenken, adviseren en uitvoeren van topproducten en diensten die het leven met een handicap aanzienlijk makkelijker maken. Pronk ergo beschikt over vele praktische aanpassingen en hulpmiddelen op het gebied van keukens, sanitair, meubels en tilliften zowel in de thuissituatie als in de zorgsector. Meer info op www.pronkergo.nl

Ons aanbod
Naast het werken bij een financieel gezond bedrijf bieden wij je werkplek waar je met een goed salaris jezelf volledig kan ontwikkelen. Je krijgt een mobiele telefoon, auto, super gezellige personeelsuitjes en niet te vergeten: dankbare klanten.

Interesse?
Bel ons op 0297-820992 of stuur een whatsappbericht naar 06 – 39439725. Je kunt vragen naar Mariette, Renée of Annaliza. Je mag ook direct je CV sturen naar solliciteren@pronkergo.nl

Werving & Selectie bureaus jullie hoeven ons niet te bellen we zijn niet geïnteresseerd!