Assemblage Medewerker

Omschrijving

Wil je bouwen aan high-tech machines voor grote en mooie opdrachtgevers in Nederland en wereldwijd? Wil je een straalmotor van een vliegtuig een langere levensduur geven? Of wil je meewerken aan de bouw van een industriële oven voor de thermische schoonmaak? Dit zijn projecten waar je aan meewerkt als Assemblage Medewerker bij Electron.

Vereisten

Wat ga je doen?

  • Je bouwt zelfstandig onderdelen en modules voor machines en test deze.
  • Je werkt voor de grote en mooie opdrachtgevers zoals Philips, Shell, General Electric en vele anderen.
  • Je assembleert machines op module niveau en complete machines inclusief leidingwerk en kabelgoten.
  • Je assisteert waar nodig bij het bankwerken en assemblageproces.

Wie ben je?

  • Je hebt een afgeronde MBO 3 opleiding bij voorkeur richting Mechatronica of Werktuigbouwkunde (WTB).
  • Je kunt technische tekeningen lezen.
  • Je kan goed samenwerken en vindt het leuk om samen met het team resultaten te bereiken.
  • Je kan snel schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en je raakt niet in de stress bij wisselende taken.

Waar ga je te werken?
De Glaesum Group is een succesvol en groeiend familiebedrijf in de Nederlandse maakindustrie. Onze eigen productie-, engineering- en ontwikkelingsafdeling beschikt over kennis op het gebied van metaaltechniek, warmtetechniek, industriële ovenbouw en procesengineering. Samen met 50 collega’s kun jij meewerken aan ons succes en werken aan je eigen toekomst en doorgroeimogelijkheden. Electron Thermal Processing Equipment B.V., onderdeel van de Glaesum Group, ontwerpt, produceert en levert industriële ovens en procesinstallaties, procestechnologie en services aan OEM’s en MRO’s van vliegtuigmotoren en gasturbines voor flexibele energieopwekking.

 

Ons aanbod

Je komt te werken in een enthousiast team. Wij bieden jou een marktconform salaris op basis van jouw werkervaring. Daarnaast hebben wij een passend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en niet te vergeten onze personeelsbijeenkomsten zijn altijd een feestje!

Solliciteer!

Staat jouw ideale baan hierboven beschreven? Wij komen graag met je in contact. Je mag een e-mail sturen hier, bellen naar Mariette van Dipten van de afdeling Personeelszaken op het telefoonnummer 033-2460888 of een Whatsappbericht sturen naar 06-39439725. Kijk voor meer informatie op: www.glaesum.nl  

Is de Glaesum Group voor jou dé organisatie waar je wilt werken, maar is dit niet helemaal de functie? Laat het ons weten. Wij komen graag met je in contact om te kijken naar de mogelijkheden.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld