Allround Monteur

Job description

Ben jij onze technische duizendpoot die het dagelijkse leven van onze klanten een stukje makkelijker gaat maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Requirements

Wat ga jij doen?

Jij gaat bij onze klanten langs voor het monteren van ergonomische hulpmiddelen waardoor het dagelijkse leven voor onze klanten een stukje makkelijker gaat worden. Met een bedrijfsauto vol spullen, welke jij van te voren goed hebt gecontroleerd of alles compleet is, ga je bij de klant aan de slag. Bij de klant zorg je er voor dat alles goed werkt en netjes is gemonteerd. Jij geeft de klant instructies voor het gebruik van de hulpmiddelen en adviseert deze het beste onderhouden kan worden. Wanneer je klaar bent met je klus zorg je er voor dat dit in jouw administratie wordt verwerkt en bel jij met de planning om door te geven dat je de klus geklaard hebt! 

Wie ben jij?

  • Jij bent een vakman met ervaring in de montage;
  • Jij hebt een technische opleiding;
  • Jij bent betrouwbaar, flexibel, werkt netjes en denkt altijd in oplossingen;
  • Jij bent representatief, klantvriendelijk en prettig in de omgang;
  • Jij bent in het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur woonachtig in omgeving van Zoetermeer of in de driehoek Rotterdam – Den Haag - Utrecht.

Waar kom je te werken?

Pronk ergo te Zoetermeer is al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner in de voorziening van ergonomische hulpmiddelen voor mensen met een functiebeperking. Verdeeld over een 6-tal vestigingen in Nederland en België dragen onze specialisten zorg voor het meedenken, adviseren en uitvoeren van topproducten en diensten die het leven met een handicap aanzienlijk makkelijker maken. Pronk ergo beschikt over vele praktische aanpassingen en hulpmiddelen op het gebied van keukens, sanitair, meubels en tilliften zowel in de thuissituatie als in de zorgsector. Meer info op www.pronkergo.nl

Ons aanbod
Naast het werken bij een financieel gezond bedrijf bieden wij je een goed salaris, bus van de zaak, leuke personeelsuitjes en dankbare klanten.

Interesse?

Bel ons op 0297-820992 of stuur een Whatsappbericht naar 06 – 39439725. Je kunt vragen naar Mariette, Renée of Annaliza. Je mag ook direct je CV sturen naar solliciteren@pronkergo.nl

Ben jij niet onze nieuwe Allround Monteur maar ben je wel geïnteresseerd in onze organisatie? Kijk op http://www.werkenbijpronkergo.nl/ voor onze overige vacatures. Wij komen graag met je in contact!


Werving & Selectie bureaus jullie hoeven ons niet te bellen we zijn niet geïnteresseerd!