Business Controller

Job description

Business Controller

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw financiële carrière? Wij zoeken een Business Controller die het financiële hart van BNS sneller laat kloppen!

Wat je gaat doen?

In de functie van Business Controller ben je het onafhankelijke bedrijfseconomisch geweten van BNS. Je ondersteunt en adviseert het MT en begeleidt de besluitvorming op zowel strategisch als tactisch niveau. Daarnaast initieer en implementeer je veranderingen, gericht op continue verbetering van sturing en beheersing.

Je hebt een duidelijke visie op Control en IT ontwikkeling. Jij ziet uitdaging in het ontwikkelen en inrichten (bouwen) van de Finance en Control omgeving. Je hebt een zichtbare rol binnen de organisatie. Je verbindt van nature business en finance met elkaar. Je bent in staat de business mee te nemen in de financiële ontwikkelingen en met een sterk ontwikkelde sociale kant ben je in staat jouw waarnemingen en bevindingen onderbouwd over te brengen en te voorzien van advies.

Als Business Controller geef je leiding aan onze Finance Medewerker en de QSHE Coördinator. Je zult rapporteren aan de Managing Director. 

Requirements

Wie ben jij?

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, Bedrijfseconomie of Bedrijfskunde;

Je hebt 3 jaar werkervaring als (Business) Controller;

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend. Duits is een pré.

Het is een pré als je eerder een team hebt aangestuurd.


Wie zijn wij?

BNS Data Logistics te Vianen is dé totaalleverancier voor aanbieders van (internet)connectiviteit. We geven advies met verstand van zaken en richten ons op e effectieve oplossingen. Verantwoordelijkheid, laagdrempeligheid en een flexibele houding naar onze klanten toe vinden we daarin heel belangrijk. Kortom de klant staat bij ons echt centraal! Spreekt jou dit aan en ben jij innovatief in oplossingen en flexibel in werken en denken? Lees dan door en kijk naar ons aanbod.


Ons aanbod

Werken bij BNS betekent veel ruimte voor innovatieve ideeën en ontwikkeling. Je komt te werken in een stabiel team dat bestaat uit betrokken mensen met kennis van zaken en hart voor de klant. Wij zijn professionals met service en klantgerichtheid in ons DNA! Herken jij dit? Dan maken wij graag kennis met jou.


Solliciteren?

Dat kan! Stel je aan ons voor door te reageren op de vacature Business Controller bij BNS. Stuur je CV en motivatie naar careers@bns.nl. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Renée de Nooij, HR Adviseur, op telefoonnummer 030-2040090.


Werving en selectiebureaus, als we jullie nodig hebben weten we jullie te vinden!