Commercieel Medewerker Binnendienst

Job description

– 32-40 uur – Regio Breda – MBO – Administratief – Ondersteunend – Commercieel –

Ben jij iemand die graag alles regelt en jouw collega’s van de buitendienst ondersteunt met verschillende werkzaamheden? Ga dan aan de slag als Commercieel Medewerker Binnendienst bij Loggere Metaalwerken.


Wat ga jij doen als Commercieel Medewerker Binnendienst?

In deze functie ben jij de spin in het web tussen jouw collega’s van de buitendienst, de klant en de vestiging. In deze hectische job is geen dag hetzelfde!


Jij bent degene die onze klanten en prospects te woord staat, dit doe je veelal telefonisch. Het is aan jou om met jouw kennis van onze producten een zo goed mogelijke invulling te geven aan de wensen van de klant. Hoe doe je dit? Door kritische vragen te durven stellen en mee te denken met de klant. 


Voor jou is het de taak om er voor te zorgen dat de Sales Managers van de buitendienst perfect voorbereid op pad kunnen. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces en onderhoudt je intensief contact met onze klanten, transporteurs, leveranciers en monteurs in zowel binnen als buitenland. Loggere heeft namelijk vestigingen in, Frankrijk en België.
Tot slot behoren onderstaande taken ook tot jouw takenpakket.

  • Je gaat met klanten in gesprek om orders en offertes te bespreken, op te maken en af te handelen;
  • Je beantwoordt vragen van klanten (telefonisch en per mail);
  • Je herkent en neemt actie op verkoopsignalen;
  • Je verricht alle administratieve en commerciële werkzaamheden, want dat is echt jouw ding!;
  • Je werkt orders uit en maakt inkooporders op voor (inter)nationale leveranciers;
  • Je plant, in overleg met onze klanten, transporten en montages in;

Requirements

Ben jij diegene die wij zoeken?
Jij bewaart het overzicht, je handelt de (administratieve) werkzaamheden goed en tijdig af en neemt jouw verantwoordelijkheid. Je signaleert knelpunten en kansen in de werkprocessen en ziet ruimte om jouw innovatieve ideeën met ons te delen. Daarnaast:

  • heb je een minimaal afgeronde MBO 4 opleiding; richting commercie, administratie, technisch;
  • heb je bij voorkeur al 2 jaar ervaring in een commerciële binnendienst functie;
  • heb je bij voorkeur technische affiniteit en is de kennis van Navision een pré;
  • beheers je naast de Nederlandse ook de Engelse taal; Frans en/of Duits is een pre.


Wie zijn wij?

Loggere Metaalwerken B.V. is een dynamische handelsonderneming, gevestigd in een modern pand op industrieterrein Hazeldonk-Meer aan de rand van Breda. Loggere Metaalwerken richt zich op het leveren van inrichtingen voor sanitaire ruimten en kleedruimten. Hierbij kan je denken aan lockers en garderobekasten, garderobesystemen, zitbanken en sanitaire scheidingswanden. Het Nederlandse team van Loggere bestaat uit gedreven professionals die actief én creatief meedenken met haar klanten en altijd op zoek zijn naar de beste oplossing.


Wat bieden wij een Commercieel Medewerker Binnendienst?

Wij kunnen jou een uitdagende, zelfstandige positie bieden binnen een enthousiast commercieel team. Je collega’s zullen beamen dat de informele sfeer binnen ons familiebedrijf jou alle kansen biedt om jouw ideeën in te brengen en jezelf te ontwikkelen.


Werken bij Loggere Metaalwerken?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteren dan snel! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de functie of onze organisatie? Neem dan contact op met Chandni, onze HR Adviseur op 0854 878 220. Kijk ook eens op www.loggere.com.


Interimmer of bureau? Als wij jullie hulp nodig hebben weten wij jullie wel te vinden.