HR Adviseur

Job description

Wil jij werken als allround HR Adviseur? Voor verschillende bedrijven en in diverse sectoren? Wegens vertrek van één van onze collega’s hebben wij (Célie, Trudy, Renée en Annaliza) een plek vrij in ons team.


Wat ga jij doen?

Als HR Adviseur bij AvK Personeelszaken is geen dag hetzelfde. Alhoewel wij van structuur houden, vinden wij het juist zó leuk dat we van tevoren niet weten hoe de dag er uit gaat zien. Jij ondersteunt, adviseert en ontzorgt jouw klanten bij alle voorkomende P&O vraagstukken op verschillende niveaus. Je geeft (on)gevraagd praktisch advies aan managers en directeuren en denkt mee over verdere professionalisering van de organisatie en het HR beleid.


Je begeleidt ontslagzaken, coördineert ziekteverzuimtrajecten en je bereidt samen met de managers het beoordelings- en functioneringsgesprek voor. Je geeft tijdig uitvoering aan wet- en regelgeving en weet de juiste prioriteiten te stellen. Natuurlijk hoort ook het beheer en de uitvoering van de personeelsadministratie tot jouw taken. Je bewaakt de in-, door- en uitstroom procedures en stelt managementrapportages op. Je zorgt er gewoonweg voor dat er geen zaken vergeten worden en informeert je klanten op tijd over belangrijke gebeurtenissen.

Requirements

Wie zoeken wij?

Je bent representatief, werkt nauwkeurig en bent klantgericht. Je zoekt naar simpele en creatieve oplossingen en met jouw persoonlijkheid ben je in staat om mensen te overtuigen van jouw ideeën. Je bent niet bang om kritische vragen te stellen en je komt met leuke initiatieven ter verbetering.


Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring opgedaan bij een commerciële organisatie, het liefst bij een MKB- of familiebedrijf. Je hebt een afgeronde HBO opleiding. Ideaal is het als je al gewend bent om te werken met een CAO en één of meerdere expertises hebt in de toepassing van personeelsinstrumenten, noem deze gerust in je motivatiebrief! Je bent minimaal 4 dagen in de week beschikbaar (voorkeur fulltime) en woonachtig in de omgeving Utrecht - Veenendaal.


Wie zijn wij?

Dé afdeling Personeelszaken voor diverse MKB bedrijven. Dit doen we met een team van 5 allround personeelsadviseurs, die ieder hun eigen specialisme hebben. Wat ons uniek maakt is dat wij werken voor verschillende organisaties, waardoor er ruime ervaring is in veel voorkomende en ook bijzondere gebeurtenissen. We delen deze ervaring graag met jou, zodat jij je kunt blijven ontwikkelen. Wij omschrijven onszelf als een kleine organisatie die grote dingen doet!

Wij werken vanuit ons kantoor in Veenendaal en als het nodig is zijn wij ook op locatie bij onze klanten. Wil je weten voor welke klanten wij werkzaam zijn? Bekijk onze website, www.avkpersoneelszaken.nl waarop wij ons aan je voorstellen.


Wat bieden wij jou?

Een brede, zelfstandige functie binnen een leergierig en enthousiast samenwerkend team! Een omgeving waarin je iedere dag iets nieuws meemaakt en je continue stappen maakt in je eigen ontwikkeling. Wij werken voor diverse klanten die jouw hulp nodig hebben bij interessante P&O-vraagstukken.


Zie jij jezelf bij ons werken?

Stuur dan je sollicitatie voorzien van motivatie naar apply@avkpersoneelszaken.nl t.a.v Annaliza van Kuilenburg. Heb je vragen bel met één van onze adviseurs of direct met Annaliza op 0297 – 820992 en wij vertellen je graag meer over onze functie en het bedrijf.Werving en selectiebureaus als we jullie nodig hebben weten we jullie te vinden!