Office Manager

Job description

Office Manager

(20-24 uur per week)

Ontzorgen. Dat is jouw doel in deze functie.

Ben jij een Office Manager die echt alles tot in puntjes regelt? Denk jij net een stap verder en heb jij altijd een (creatieve) oplossing? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen als Office Manager?

Je gaat proactief aan de slag met verschillende zaken op ons kantoor in Vianen. Denk hierbij aan het ontvangen van bezoek, het beheer van de MT-agenda’s, het organiseren van (interne- en externe-) evenementen en het onderhouden van de cont(r)acten met onze externe relaties. Jouw kracht is het oplossen van problemen die door andere nog niet eens gesignaleerd zijn.

Je kunt zelfstandig meetings organiseren en ziet daarbij niets over het hoofd. Je verzorgt de communicatie vanuit het management en notuleert tijdens vergaderingen. Je stelt documenten op en volgt de van daaruit voortvloeiende acties op. Het boeken van een zakenreis is jou niet vreemd. Daarnaast heb je een aantal facilitaire taken, o.a. het bestellen van kantoorartikelen;

Dit is slechts een greep uit de werkzaamheden die je mag oppakken. Een wisselend takenpakket dus!

Requirements

Wat vragen we van jou?

Je hebt een afgeronde mbo-niveau 4 opleiding in de richting van Directiesecretaresse/Managementassistent. De MS-officeprogramma’s kennen voor jou geen geheimen. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal is vanzelfsprekend en omdat wij internationale relaties hebben, is een goede beheersing van de Engelse taal een must. Beheers je ook Duits? Dan is dat mooi meegenomen!

Je bent een extravert en intuïtief persoon. Je bent enthousiast, creatief, positief en sociaal. Je hebt organisatietalent waardoor je veel verschillende dingen tegelijk kan doen en je stelt hierbij de juiste prioriteiten. Je denkt in oplossingen en bent stressbestendig. Je weet welke informatie je met wie mag delen en wanneer je hulp moet inschakelen.

 

Wie zijn wij?

BNS Data Logistics te Vianen is dé totaalleverancier voor aanbieders van (internet)connectiviteit. We geven advies met verstand van zaken en richten ons op effectieve oplossingen. Verantwoordelijkheid, laagdrempeligheid en een flexibele houding naar onze klanten toe vinden we daarin heel belangrijk. Kortom de klant staat bij ons echt centraal!

Met ongeveer 40 collega’s werken we verdeeld op kantoor en in ons Warehouse in Vianen.

 

Wat bieden wij een Office Manager?

Een afwisselende functie in een omgeving die nooit stil staat. Je komt te werken in een stabiel team dat bestaat uit betrokken collega’s met kennis van zaken en hart voor de klant. Wij zijn professionals met service en klantgerichtheid in ons DNA! We bieden je uiteraard een marktconform salaris met secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Solliciteren?

Dat kan! Stel je aan ons voor door te reageren op de vacature Office Manager bij BNS. Stuur je CV en motivatie hier. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Renée de Nooij, HR Adviseur, op telefoonnummer 030-2040090.

 

Werving en selectiebureaus, als we jullie nodig hebben weten we jullie te vinden!