Project Lead

Job description

Project Lead

Jij zet je technische kennis en projectmanagementvaardigheden graag in om multidisciplinaire technische projecten van begin tot eind te managen. Je bent gewend om te gaan met complexe situaties en ziet uitdagingen in plaats van beren op de weg. Met jouw natuurlijke overtuigingskracht en jouw groot verantwoordelijkheidsgevoel zorg je ervoor dat de klant een eindproduct ontvangt waar hij helemaal tevreden mee is!


Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het projectmanagement van diverse multidisciplinaire technische projecten. Daarvoor stel je het projectmanagementplan en diverse planningen op en bewaak je de voortgang conform de wensen van alle stakeholders. Je analyseert constant de situatie en doet op tijd aanpassingen om de projecten in goede banen te leiden. Rapportages over de voortgang verzorg je regelmatig en proactief naar het management en de klant. Uiteraard ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van het projectteam. Daarom coach je de medewerkers in het behalen van hun resultaten en stimuleer je onderlinge samenwerking.

Requirements

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een collega met een vooruitziende blik en een positieve instelling. Je beschikt over een flinke dosis overtuigingskracht, maar je verliest niet de relatie uit het oog. Jij weet een leiderschapsrol te vervullen zonder dat dit in een formeel hiërarchisch jasje is gegoten. Je hebt een, bij voorkeur technische, afgeronde hbo-opleiding en je hebt minimaal 3 jaar ervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Je kunt je aanpassen en je overziet complexe situaties waarbij je snel tot de kern kunt komen. Je communiceert duidelijk (in vloeiend Nederlands en Engels) en op alle niveaus gemakkelijk en je houdt ervan om structuur aan te brengen. MS Excel en MS Projects kennen voor jou geen geheimen en bij voorkeur heb je ook een opleiding projectmanagement afgerond.


Wie zijn wij?

ELECTRON Thermal Processing Equipment B.V. ontwerpt, produceert en levert industriële ovens en procesinstallaties, procestechnologie en services aan OEM’s en MRO’s van vliegtuigmotoren en gasturbines voor flexibele energieopwekking.

ELECTRON is onderdeel van de Glaesum Group, gevestigd in Nijkerk. De Glaesum Group is een succesvol en groeiend familiebedrijf in de Nederlandse maakindustrie.

Onze eigen productie-, engineering- en ontwikkelingsafdeling beschikt over kennis op het gebied van metaaltechniek, warmtetechniek, industriële ovenbouw en procesengineering. Samen met 50 collega’s kun jij meewerken aan ons succes en werken aan je eigen toekomst en doorgroeimogelijkheden.


Ons aanbod

Je komt te werken in een enthousiast projectteam waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Een uitdagende functie waar techniek en projectverantwoordelijkheid centraal staan met een grote mate van zelfstandigheid binnen een internationaal actieve organisatie.

We bieden een aantrekkelijk fulltime salaris van ongeveer € 4.000 bruto, afhankelijk van je opgedane ervaring en niveau. Onze organisatie is in ontwikkeling, dus dat biedt mooie carrièreperspectieven. Daarnaast hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en ruime ontwikkelingsmogelijkheden om een carrière op te bouwen.


Interesse?

Hebben wij jouw interesse gewekt? Dan ontvangen wij graag jouw cv en korte motivatie! Je kunt een e-mail sturen naar careers@glaesum.nl. Als je nog vragen hebt, kun je bellen met de afdeling Personeelszaken via telefoonnummer 0297-820992. Kijk ook op www.glaesum.nl voor meer informatie.


P.S. Bureaus, als we jullie nodig hebben, weten we jullie te vinden!