Projectleider

Job description

Jij bent onze kandidaat als je het een uitdaging vindt om projecten op tijd, budget en kwaliteit te managen! Ben je daarnaast een natuurlijk leidinggevende die het leuk vindt om een projectteam te coachen op resultaten en ontwikkeling? Lees dan snel verder wat je bij ons kunt bereiken.


Wat ga jij bereiken?

Je stelt een projectplan op en realiseert de uitvoering van diverse multidisciplinaire technische projecten. Je leidt de projecten in goede banen door op tijd knelpunten in kaart te brengen en aanpassingen door te voeren. Je coacht je team actief op resultaten en ontwikkeling van het projectteam. Rapportages over de voortgang verzorg je proactief naar het management en de klant. Je toetst de opgeleverde projectresultaten aan het projectplan en komt met voorstellen ter verbetering van het projectmanagement.


Requirements

Wie ben jij?

Jij hebt een helicopterview en weet goed de hoofd- en bijzaken te scheiden. Je beschikt over een flinke dosis overtuigingskracht, maar je verliest niet de relatie uit het oog. Je houdt ervan om structuur aan te brengen. Je denkt in oplossingen en kunt soepel inspelen op veranderingen. Je hebt een technische, afgeronde hbo-opleiding en je hebt minimaal 3 jaar ervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Je kunt je aanpassen en je overziet complexe situaties waarbij je snel tot de kern kunt komen.


Jouw communicatie skills, in zowel vloeiend Nederlands als Engels, en empathisch vermogen zorgen ervoor dat je het projectteam gemakkelijk mee krijgt. Je coacht de medewerkers in het behalen van hun resultaten en je bent toegankelijk zodat ze durven te vragen om jouw advies en feedback en coacht ze op die manier zodat dat ze er ook iets mee gaan doen. Vanzelfsprekend kennen MS Excel en MS Projects voor jou geen geheimen en bij voorkeur heb je ook een opleiding projectmanagement afgerond.

Wie zijn wij?

De Glaesum Group is gevestigd in Nijkerk en is een succesvol en groeiend familiebedrijf in de Nederlandse maakindustrie. Onze eigen productie-, engineering- en ontwikkelingsafdeling beschikt over kennis op het gebied van metaaltechniek, warmtetechniek, industriële ovenbouw en procesengineering. Samen met 50 collega’s kun jij meewerken aan ons succes en werken aan je eigen toekomst en doorgroeimogelijkheden.


Jij komt te werken bij Electron dat onderdeel is van de Glaesum Group. Electron ontwerpt, produceert en levert industriële ovens en procesinstallaties, procestechnologie en services aan OEM’s en MRO’s van vliegtuigmotoren en gasturbines voor flexibele energieopwekking.

Ons aanbod

Je komt te werken in een enthousiast projectteam waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Een uitdagende functie waar techniek en projectverantwoordelijkheid centraal staan met een grote mate van zelfstandigheid binnen een internationaal actieve organisatie. Onze organisatie is in ontwikkeling, dus dat biedt mooie carrièreperspectieven. Daarnaast hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en ruime ontwikkelingsmogelijkheden om een carrière op te bouwen. En niet te vergeten onze personeelsbijeenkomsten zijn altijd een feestje!

Interesse?

Wij ontvangen graag jouw cv en korte motivatie op careers@glaesum.nl. Wil je meer weten, bel dan met Mariëtte van Dipten afdeling Personeelszaken via telefoonnummer 033-2460888. Kijk ook voor meer informatie of onze andere vacatures op werkenbij.glaesum.nl

P.S. Bureaus, als we jullie nodig hebben, weten we jullie te vinden!