Projectleider Industriële Ovens & Warmtebehandeling

Job description

Ervaren - 38 uur - Nijkerk

Wil jij je bijdrage leveren aan het realiseren van warmtebehandelingsprojecten van onze klanten zoals General Electric, Siemens, Safran of Philips? Wegens groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega!


Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van projecten zoals bijvoorbeeld een thermische procesinstallatie voor het reinigen van gasturbine onderdelen of een CVD coating installatie voor het coaten van vliegtuigonderdelen.

  • Je leidt de projecten in goede banen en signaleert tijdig knelpunten;
  • Je coacht je team actief op resultaten en ontwikkeling;
  • Je maakt rapportages over de voortgang en je toetst de projectresultaten aan het projectplan;
  • Je komt met voorstellen ter verbetering van het projectmanagement.

Requirements

Wie ben jij?

  • Een technische HBO-er met minimaal 3 jaar ervaring in de werkvoorbereiding/projectleiding;
  • Die vloeiend communiceert in zowel het Nederlands als Engels;
  • Met een coachende stijl van leidinggeven;
  • Die bij voorkeur een projectmanagement opleiding heeft gevolgd.


Wie zijn wij?

Jij komt te werken bij Electron onderdeel van Glaesum Group te Nijkerk, een succesvol en groeiend familiebedrijf in de Nederlandse maakindustrie. De eigen productie-, engineering- en ontwikkelingsafdelingen beschikken over kennis op het gebied van metaal- en warmtetechniek, industriële ovenbouw en procesengineering. Samen met 50 collega’s kun jij meewerken aan ons succes en werken aan jouw eigen toekomst en doorgroeimogelijkheden.

Electron ontwerpt, produceert en levert industriële ovens en procesinstallaties, procestechnologie en services aan OEM’s en MRO’s van vliegtuigmotoren en gasturbines voor flexibele energieopwekking.


Ons aanbod

Je komt te werken in een projectteam met 14 collega’s. Onze organisatie is volop in ontwikkeling, dus dat biedt mooie carrièreperspectieven. Daarnaast hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en een jaarlijks opleidingsbudget. En niet te vergeten: onze personeelsbijeenkomsten zijn altijd een feestje!


Interesse?

Wij ontvangen jouw cv en korte motivatie graag via de sollicitatiebutton. Wil je meer weten, bel dan met de afdeling Personeelszaken, via telefoonnummer 033-2460888. Kijk ook voor meer informatie en onze andere vacatures op www.werkenbij.glaesum.nl


P.S. Bureaus, als we jullie nodig hebben, weten we jullie te vinden!