Projectplanner met leidinggevende capaciteiten

Job description

Heb jij Technische bedrijfskunde of Projectmanagement als achtergrond? Kom dan kennismaken met onze innovatieve en internationale technische projecten!


Jouw werkzaamheden

Je vervult een dubbelrol. Naast Projectplanner – waar je zorgt voor een soepele planning van uitdagende, complexe, multidisciplinaire technische projecten – stuur je ook het bedrijfsbureau aan.


Hoe ziet jouw dag er dan uit?

Afwisselend! Je focus ligt met name bij de projectplanning waarbij je dagelijks overleg hebt met je projectteam en de opdrachtgever.


In de rol van Projectplanner heb je het vermogen om een project in je hoofd te bouwen voordat er nog maar één machine op de projectlocatie is geweest. Jouw grootste uitdaging ligt in het opstellen en visualiseren van een planning die voor iedereen bruikbaar is. Met andere woorden; jij gaat ervoor zorgen dat iedereen zich aan een projectplanning kan én wil conformeren.

Daarnaast stuur je ook 6 werkvoorbereiders en 2 administratief medewerkers aan van het bedrijfsbureau. Je kijkt met een kritisch oog mee naar de huidige werkprocedures en voert ook verbeteringen door.

Requirements

Jouw profiel

• Je bent een ervaren projectplanner met een afgeronde HBO opleiding in technische richting, bij voorkeur (Technische) Bedrijfskunde of Projectmanagement;

• Je hebt een goede beheersing van MS Projects en Excel (AFAS is een pré);

• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed;

• Je bent analytisch sterk, accuraat en je weet het overzicht goed te behouden;

• Je hebt goede leidinggevende capaciteiten en ervaring met het aansturen van een team en wilt graag bij ons komen werken.


Wie zijn wij?

Electron Thermal Processing Equipment, onderdeel van de Glaesum Group, gevestigd in Nijkerk, is een succesvol en groeiend familiebedrijf in de Nederlandse Maakindustrie. Onze eigen productie-, engineering- en ontwikkelingsafdeling beschikt over kennis op het gebied van metaaltechniek, warmtetechniek, industriële ovenbouw en procesengineering. Samen met 50 collega’s kun jij meewerken aan ons succes en werken aan je eigen toekomst en doorgroeimogelijkheden.


Ons aanbod

Wij bieden een uitdagende, fulltime functie met veel eigen verantwoordelijkheid in een dynamisch bedrijf en High Tech werkomgeving met mooie en uitdagende internationale projecten. Technische projecten die jou op het lijf geschreven zijn, waarin jij jezelf kunt ontwikkelen en waarbij jij het verschil kunt maken. Het pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden sluit aan bij jouw verantwoordelijkheden.


Interesse?

 Stuur dan je CV voorzien van motivatie naar careers@glaesum.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de afdeling Personeelszaken, Mariëtte van Dipten, op telefoonnummer 0297-820992. Kijk ook eens op onze website www.glaesum.nl.Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld