Service Medewerker (20 u/pw)

Job description

Als Service Medewerker bij Pronk Ergo werk je zorgvuldig, accuraat en klantgericht.
Kom jij onze afdeling Uitvoering versterken? Lees dan snel verder!

Requirements

Wat ga jij doen?
Jij zorgt er voor dat alle administratie van onze serviceactiviteiten bij Pronk Ergo op orde is. Jij doet de administratieve afhandeling van de montage- en serviceklussen van onze monteurs. Jij plant de serviceafspraken in met onze klanten en de binnenkomende vragen handel jij vriendelijk af. Wanneer er klachten zijn, worden deze door jouw inzet snel en zorgvuldig opgelost.

Wie ben jij?
Jij bent een kei in het voeren van administratie. Je hebt minimaal 3 jaar administratieve werkervaring en je hebt ervaring met klantcontact. Je hebt een positieve instelling en ziet niets over het hoofd. Affiniteit met techniek, is voor deze functie een pré. Bij voorkeur ben je woonachtig in de omgeving van Zoetermeer.

Waar kom je te werken?

Pronk ergo te Zoetermeer is al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner in de voorziening van ergonomische hulpmiddelen voor mensen met een functiebeperking. Verdeeld over een 6-tal vestigingen in Nederland en België dragen onze specialisten zorg voor het meedenken, adviseren en uitvoeren van topproducten en diensten die het leven met een handicap aanzienlijk makkelijker maken. Pronk ergo beschikt over vele praktische aanpassingen en hulpmiddelen op het gebied van keukens, sanitair, meubels en tilliften zowel in de thuissituatie als in de zorgsector. Meer info op www.pronkergo.nl

Ons aanbod
Naast het werken bij een financieel gezond bedrijf bieden wij je een goed salaris, leuke personeelsuitjes en dankbare klanten.

Interesse?
Bel ons op 0297-820992 of stuur een app naar 06 – 39439725. Je kunt vragen naar Mariette, Renée of Annaliza. Je mag ook direct je CV sturen naar solliciteren@pronkergo.nl


Werving & Selectie bureaus jullie hoeven ons niet te bellen we zijn niet geïnteresseerd!