Software Ontwikkelaar

Job description

Heb jij altijd al willen weten hoe het achter de schermen werkt bij 112? Wij zijn op zoek naar een Software Ontwikkelaar die zich wil verdiepen in onze geografische informatiesystemen voor meldkamers en vervoer. Kom jij ons team versterken?


Wat ga je doen als Software Ontwikkelaar bij CityGIS?

Jij bent medeverantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van geografische coördinatie- en informatiesystemen. Je bedenkt nieuwe functionaliteiten, waarmee CityGIS zich kan blijven onderscheiden in de markt. Je denkt actief mee over de invulling van projecten en doet suggesties voor bestaande en nieuwe functionaliteiten. We werken voor klanten waar elke seconde telt. Dat betekent dat je snel moet kunnen schakelen, uitdaging ziet in het oplossen van complexe issues en dat je je altijd vol inzet om de best mogelijke software aan onze klanten te leveren.

Jouw dagelijkse werk zal alles te maken hebben met de dienst- en hulpverleners van het eerste uur. Naast een informele sfeer en collega’s waar je op kunt bouwen is dit aspect voor sommigen een extra motivatie en uitdaging, om met je dagelijkse werk een steentje bij te dragen aan een betere en veiligere samenleving.


Wie is CityGIS?

Onze kracht is het beschikbaar maken van de juiste geografische informatie op het juiste moment aan de juiste mensen. Naast ondersteuning in de dagelijkse operaties van de 112-markt toont CityGIS haar kracht tijdens grootschalig optreden, internationale samenwerkingen en rampenbestrijding. Brandweer, Ambulance, Politie en Recherchediensten maken allemaal gebruik van onze software. Voor meer informatie ga je naar www.citygis.nl

Requirements

Wat vragen we van jou?

  • HBO werk- en denkniveau op programmeer gebied;
  • Affiniteit met GEO;
  • Kennis van- en ervaring met C# en HTML;
  • Kennis van- en ervaring met HTML5 en javascript;
  • Je schrijft en spreekt goed Nederlands en Engels

Niet noodzakelijk maar mooi meegenomen zou zijn ervaring met:

Databases (SQL Server, MySQL, Oracle, PostgreSQL, SQLite), WPF, ASP.NET, Typescript, Javascript, HTML5, DirectX/XNA, OpenGL, WebGL, C++, C, Python.


Wat krijg je ervoor terug?

Salaris! En naast een pensioenregeling en een reiskostenvergoeding bieden we je een plekje in ons ambitieuze team. In het bedrijf heerst een informele, gezellige werksfeer. We maken regelmatig uitstapjes met z’n allen en in ons mooie kantoorpand in hartje Den Haag is altijd gezelligheid te vinden! We groeien snel als bedrijf, wat maakt dat er voor jou ruimte is om intern door te groeien en je op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.


Heb je interesse in deze functie?

Je weet het, elke seconde telt! Solliciteer daarom snel. We ontvangen graag je CV en motivatie via apply@citygis.nl. Voor aanvullende informatie kan je contact opnemen met onze HR-afdeling via 085 487 8221. Je mag hierbij vragen naar Renée de Nooij (HR Adviseur).


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld