Werkvoorbereider Machinebouw

Job description

Werkvoorbereider Machinebouw | 38 uur  

Heb je ervaring met projectmatig werken in een technische omgeving? Mooi! Dan zoeken wij jou. Als Werkvoorbereider bij de Glaesum Group is geen dag hetzelfde. Van calculaties tot planning en van signaleren tot rapporteren, als werkvoorbereider schakel je tussen deze verschillende taken. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder wat je bij ons kunt verwachten.


Wat ga jij bereiken?
Als Werkvoorbereider zorg je er voor dat alle materialen, die nodig zijn om een elektrische verwarmingselement en/of -systeem te bouwen, op tijd en tegen de juiste condities beschikbaar zijn.

Je signaleert afwijkingen in de projectplanning en rapporteert deze tijdig bij je manager. Ook is het jouw taak om werkorders ten behoeve van de productie voor te bereiden en op te stellen.

Je stelt moeiteloos een nacalculatie op en houdt deze ook actief in te gaten. Tevens ben je in staat om een detailplanning op te stellen en de benodigde capaciteit te bepalen. Het opstellen en bijhouden van een productieplanning is voor jou niet nieuw.

Je toetst de binnengekomen goederen op kwaliteit en kwantiteit en draagt verbetervoorstellen aan voor de planning en werkvoorbereiding.


Requirements

Wie ben jij?

  • Jij bent in het bezit van een MBO diploma in de richting van techniek;
  • Jij hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie als Werkvoorbereider;
  • Je bent een kei in het lezen van tekeningen;
  • MS office hebben voor jou geen geheimen;
  • Communiceren kan jij zowel in het Nederlands en Engels;
  • Een opleiding in de richting van Elektro en cursussen in de richting van werkvoorbereiding zijn mooi meegenomen.


Wie zijn wij?
De Glaesum Group is gevestigd in Nijkerk en is een succesvol en groeiend familiebedrijf in de Nederlandse maakindustrie. Onze eigen productie-, engineering- en ontwikkelingsafdeling beschikt over kennis op het gebied van metaaltechniek, warmtetechniek, industriële ovenbouw en procesengineering. Samen met 30 collega’s kun jij meewerken aan ons succes en werken aan je eigen toekomst en doorgroeimogelijkheden.


Wat bieden wij?
Je komt te werken in een High Tech werkomgeving in een uitdagende functie waar techniek en projectverantwoordelijkheid centraal staan. Daarnaast hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen en een goede pensioenregeling.


Solliciteren doe je zo!
Wij ontvangen graag jouw CV via de sollicitatiebutton. Wil je meer weten, bel dan met Jolanda de Kruijf, afdeling Personeelszaken 033-2460888. Kijk  voor meer informatie op onze website.

P.S. Bureaus, als we jullie nodig hebben, weten we jullie te vinden!