Werkvoorbereider Nijkerk (32-38 uur)

Job description

Werkvoorbereider Nijkerk (32/38 uur)

Ben jij bedreven in projectmatig werken binnen een omgeving waar wordt gewerkt aan duurzame technologische oplossingen? Dan ben jij precies degene die wij zoeken! Als Werkvoorbereider bij Electron is geen dag hetzelfde. Van calculaties tot planning en van signaleren tot rapporteren, als werkvoorbereider schakel je behendig tussen deze verschillende taken en lever je een belangrijke bijdrage aan een vlotte en efficiënte productie, waardoor projecten op schema kunnen blijven en klantverwachtingen worden waargemaakt.


Wat staat je te wachten?

 • Mede dankzij jouw inspanningen zijn alle benodigde materialen voor het bouwen van thermische proces installaties tijdig en onder de juiste voorwaarden beschikbaar.
 • Je hebt tevens de vaardigheid om gedetailleerde planningen op te stellen en de benodigde capaciteit te beoordelen.
 • Afwijkingen in de projectplanning detecteer je tijdig en geef je direct door aan de collega’s die hiervan op de hoogte moeten zijn.
 • Dankzij jouw goede voorbereiding en het opstellen duidelijke van werkorders, is het voor collega’s in de productie mogelijk om op een vlotte en efficiënte wijze hun werk uit te voeren.
 • Het opstellen en nauwlettend bijhouden van nacalculaties behoren tot jouw taken.
 • Je toetst de binnengekomen goederen op kwaliteit en kwantiteit
 • Je draagt actief bij aan verbeteringsvoorstellen voor de processen rondom planning en werkvoorbereiding.

Requirements

Wie zoeken wij?

 • Jij beschikt over een MBO-diploma in een technische richting;
 • Werkervaring in een vergelijkbare functie is mooi meegenomen;
 • Het lezen van technische tekeningen gaat jou moeiteloos af;
 • Je beheerst zowel het Nederlands als Engels in woord en geschrift.


Wat bieden wij jou?
Jij komt te werken bij Electron Technologies dat onderdeel is van de Electron Group. Bij ons ontwerpen, produceren en leveren we hoogwaardige warmteoplossingen voor technologische en industriële toepassingen met hoge temperaturen. Met onze thermische oplossingen maken we innovaties mogelijk en dragen we bij aan de verduurzaming van de industrie.

Onze organisatie is voortdurend in ontwikkeling, wat uitnodigt tot mooie carrièreperspectieven. Daarnaast hebben wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder reiskostenvergoeding, een goede pensioenregeling en een jaarlijks opleidingsbudget.

Verder vinden wij een plezierige werkomgeving belangrijk, organiseren we regelmatig leuke activiteiten en houden we van een goede BBQ op zijn tijd!


Solliciteren doe je zo!

Wij ontvangen graag jouw cv en korte motivatie op careers@electron-etg.com. Als je nog vragen hebt, kun je bellen met Jolanda van onze afdeling Personeelszaken via telefoonnummer 088 – 848 8028.

Kijk ook op www.electron-etg.com voor meer informatie en voor onze andere vacatures


P.S. Bureaus, als we jullie nodig hebben, weten we jullie te vinden!